
02 Jan Apple Watch Ultra με 45 ευρώ; Αν είναι κλώνος γιατί όχι;
Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να κυκλοφορούν κλώνοι γνωστών συσκευών και το Apple Watch Ultra δεν αποτελεί εξαίρεση. Το κορυφαίο smartwatch του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού κοστίζει περίπου χίλια ευρώ. Όμως οι κλώνοι του πωλούνται μόλις για 45 ευρώ (CNY 3.999).
Ο κλώνος του Apple Watch Ultra είναι το Pebble Cosmos Engage και μοιάζει απίστευτα στο έξυπνο ρολόι της Apple. Εκτός από την εμφάνιση, το wearable δεν έχει κάτι άλλο κοινό με το ακριβό smartwatch που αντιγράφει. Έρχεται με 1.95 ιντσών IPS LCD οθόνη με 385 x 320 pixels ανάλυση και 600nits φωτεινότητα.
Μπορεί η οθόνη του να μην είναι OLED, αλλά υποστηρίζει Always on Display (AOD). Επιπλέον, το wearable έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Παρακολουθεί πολλές αθλητικές δραστηριότητες, τον ύπνο και τον καρδιακό ρυθμό, υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth και άλλα.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Pebble Cosmos Engage, ο κλώνος του Apple Watch Ultra, έχει αυτονομία έως 5 ημέρες με μία φόρτιση. Τέλος, το wearable μπορεί να συνδεθεί σε Android και iOS συσκευές. Είναι διαθέσιμο στα Salamander Orange, Starlight, Midnight Black, και Celestial Blue χρώματα.
[via]