google-photos-ta-ergaleia-epeksergasias-me-ai-erchontai-se-olous-tous-christes

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με AI έρχονται σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Σήμερα η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται συνδρομή. Μιλάμε για τα Magic Eraser, Photo Unblur και Portrait light.

Αυτό θα συμβεί από τις 15 Μαΐου, η οποία, συμπτωματικά ή όχι, είναι την επόμενη μέρα του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Google. Όπως πάντα, περιμένουμε ότι η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες μετά από αυτήν την ημερομηνία. Εξάλλου αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνηθίζει η Google να κάνει τα πράγματα. Οι τρεις προαναφερθείσες λειτουργίες θα είναι επίσης διαθέσιμες σε «περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των tablet Pixel», σύμφωνα με την εταιρεία.

Πέρυσι, η Google κυκλοφόρησε το Magic Editor στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Χρησιμοποιεί παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει σύνθετες επεξεργασίες με απλές ενέργειες. Κάτι τέτοιο είναι η αλλαγή θέσης του θέματος ή η αλλαγή χρώματος του ουρανού. Τώρα αυτό επεκτείνεται σε όλες τις συσκευές Pixel με απεριόριστη χρήση.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες του Google Photos (Android και iOS) θα λαμβάνουν 10 αποθηκεύσεις Magic Editor ανά μήνα. Η υπέρβαση αυτού του ορίου απαιτεί είτε μια συσκευή Pixel είτε ένα πρόγραμμα Premium Google One. Αυτό περιλαμβάνει 2 TB ή περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

[via]