xiaomi-13-ultra-dierrefse-i-evropaiki-tou-timi

Xiaomi 13 Ultra: διέρρευσε η Ευρωπαϊκή του τιμή

Οι θαυμαστές της Xiaomi σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του Xiaomi 13 Ultra στις περιοχές τους. Η συσκευή κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Απρίλιο και δεν έχει ακόμη βγει από την εγχώρια αγορά της. Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σύντομα, καθώς η ευρωπαϊκή τιμολόγηση της συσκευής έχει διαρρεύσει.

Σύμφωνα με έκθεση της Dealabs, το Xiaomi 13 Ultra θα προσφέρεται στη γαλλική αγορά με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Αυτό το μοντέλο θα κοστίζει 1.499 ευρώ. Τιμή που αναμένεται να είναι ενιαία σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης. Η Xiaomi θα κάνει το ντεμπούτο της συσκευής σε επιλογές μαύρου και πράσινου χρώματος. Πράγμα που σημαίνει ότι τα φανταχτερά χρώματα περιορισμένης έκδοσης δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν ακόμα να πάρουν στα χέρια τους αυτά τα πολύχρωμα μοντέλα μέσω του Giztop.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένουμε ότι η ανακοίνωση σχετικά με το Xiaomi 13 Ultra θα γίνει στο εγγύς μέλλον.

[via]