10+ εφαρμογές iPhone για να διασκεδάσετε με τις φωτογραφίες σας

Το iPhone σας μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με εκπληκτική ποιότητα, αλλά οι φωτογραφίες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές. Υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν τις απλές φωτογραφίες σας σε αριστουργήματα γραφικών.

Ακολουθεί μια συλλογή από εφαρμογές iOS για να διασκεδάσετε λίγο με τις φωτογραφίες σας. Από εκπληκτικά σκίτσα και κορνίζες με μολύβι μέχρι αστεία κινούμενα σχέδια και καρικατούρες, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε με τις φωτογραφίες σας. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα και δείτε ποια εφαρμογή σας κεντρίζει την περιέργεια.

 

SketchMee

SketchMee

Το SketchMee μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε σκίτσα με μολύβι μέσα σε δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές που εφαρμόζουν φιλτράρισμα άκρων, αυτή αναλύει και στη συνέχεια επαναφέρει τις φωτογραφίες σας σε σκίτσα από την αρχή.

Μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία και να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από στυλ σχεδίασης για να εφαρμόσετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεγέθυνση σε οποιοδήποτε μέρος της εικόνας και να δείτε τις πινελιές. Τα σκίτσα που δημιουργούνται είναι διανυσματικές εικόνες υψηλής ποιότητας, που μπορείτε να μοιραστείτε ή να χρησιμοποιήσετε σε ένα project.

Τιμή: $2,99

 

My Sketch

My-Sketch

Το My Sketch σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σκίτσα με μολύβι υψηλής ποιότητας για οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα. Χρησιμοποιώντας πολύπλοκους αλγόριθμους για τη δημιουργία ρεαλιστικών σκίτσων, αυτή η εφαρμογή σάς δίνει πλήρη έλεγχο του σκίτσου που προκύπτει με πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής.

Υπάρχουν περισσότερα από 20 στυλ σκίτσου από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να προσθέσετε πολλά εφέ σε αυτά. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το τελικό προϊόν στο Facebook, το Twitter, το Tumbler, το Flicker ή μέσω email.

Τιμή: $1,99

 

Selfish

Selfish

Το Selfish είναι μια εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψετε τις βαρετές selfies σας σε διασκεδαστικές φωτογραφίες. Μπορείτε να εφαρμόσετε μια σειρά από χαριτωμένα και διασκεδαστικά φίλτρα, εφέ και μάσκες στις selfies σας και να δείτε το καθένα στην προεπισκόπηση.

Με 1000+ cool φίλτρα προσώπου, μπορείτε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε οτιδήποτε, από κωμικό χαρακτήρα έως μωρό. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε τις αστείες selfies σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

Incredimoji Celebrity FaceSwap

INCREDIMOJI-Celebrity-FaceSwap

Το Incredimoji Celebrity FaceSwap είναι μια εφαρμογή δημιουργίας emoji με φίλτρο προσώπου. Μετατρέπει το πρόσωπό σας σε μια σειρά από φίλτρα emoji και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε εφέ σε πραγματικό χρόνο. Τα φίλτρα face-swap περιλαμβάνουν διασημότητες, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, διάσημους ανθρώπους και αστέρες του κινηματογράφου.

Μπορείτε να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας να τραγουδά καραόκε με το πρόσωπό σας να ανταλλάσσεται με έναν αγαπημένο χαρακτήρα. Ή να δημιουργήσετε την προσωποποίηση της διασημότητάς σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε το emoji σας και να το χρησιμοποιήσετε σε συνομιλίες iMessage.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

Faceover

Faceover

Το Faceover είναι μια εφαρμογή face-swap για τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας. Με αυτό μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπό σας με ένα άλλο σε μια φωτογραφία ή να προσθέσετε το πρόσωπο μιας διασημότητας στο δικό σας.

Προσφέρει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως cop, cut, paste και edit που σημαίνει ότι το μόνο όριο είναι η φαντασία σας. Εκτός από τη δημιουργία διασκεδαστικών φωτογραφιών, μπορείτε να κάνετε και κάποια σοβαρή επεξεργασία φωτογραφιών με αυτό και να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

MRRMRR

MRRMRR

Το MRRMRR είναι μια εφαρμογή φίλτρων προσώπου για να διασκεδάσετε με τις selfies σας. Με δεκάδες μοναδικά και μοδάτα φίλτρα προσώπου, μπορείτε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε οποιονδήποτε χαρακτήρα ή διασημότητα. Ακόμη και να προσθέσετε ενδιαφέρουσες μάσκες στο πρόσωπό σας.

Η εφαρμογή προσθέτει συνεχώς νέα φίλτρα ή μάσκες στη λίστα, ώστε να μην τη βαρεθείτε ποτέ. Μπορείτε να μοιραστείτε τις διασκεδαστικές σας εικόνες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ή να τις αποθηκεύσετε για να τις μοιραστείτε αργότερα.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

Funny Face

Funny-Face

Το Fun Face Photo Editor σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες εικόνες και να προσθέτετε μάσκες στις φωτογραφίες σας. Υπάρχουν φίλτρα για διαφορετικές περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια ή το Halloween.

Παίρνετε περισσότερα από 2000 αυτοκόλλητα κινουμένων σχεδίων στην εφαρμογή, καθώς και μια σειρά από καρέ και μάσκες. Η εφαρμογή είναι ελαφριά. Ωστόσο, δεν έχει την επιλογή να μοιραστείτε τις εικόνες σας απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

InstaRage

InstaRage

Το InstaRage Photo Editor προσφέρει δεκάδες δημοφιλή αυτοκόλλητα meme που μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε άμεσα memes μόνοι σας. Με μια διαισθητική διεπαφή, η εφαρμογή είναι πραγματικά ελαφριά και απλή στη χρήση.

Υπάρχει μια συλλογή με περισσότερα από 480 αυτοκόλλητα μιμιδίων που μπορείτε να εφαρμόσετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να προσθέσετε φίλτρα ή επικαλύψεις. Δώστε άλλη ζωή στα διάσημα memes με αυτήν την εφαρμογή.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

YouCam Fun

YouCam-Fun

Το YouCam Fun είναι μια εφαρμογή ζωντανών φίλτρων προσώπου. Μπορείτε να προσθέσετε τρελά εφέ φωτογραφίας και διασκεδαστικά φόντο στις selfies σας σε πραγματικό χρόνο. Ή να δημιουργήσετε διασκεδαστικά βίντεο με φίλτρα προσώπου.

Μπορείτε είτε να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες φωτογραφίες σας στο Camera Roll είτε να προσθέσετε ζωντανά φίλτρα, μάσκες ή εφέ μέσω της κάμερας του τηλεφώνου σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις δημιουργίες σας για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας μέσω της εφαρμογής.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

AR Pho.to Cartoonizer

AR-Pho.to-Cartoonizer

Το Augmented Reality Pho.to Cartoonizer επιτρέπει να προσθέτετε διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας, συμπεριλαμβανομένου ενός εφέ κινουμένων σχεδίων. Ένα από τα μοναδικά πράγματα αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να εφαρμόσετε ρεαλιστικά συναισθήματα σε ένα πρόσωπο και στη συνέχεια να τα ζωντανέψετε. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε εξωγήινο, τρολ και άλλα περίεργα πράγματα, απλώς για διασκέδαση.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

BeFunky Photo Editor Pro

BeFunky-Photo-Editor-Pro

Το BeFunky διαθέτει πάνω από 50 εφέ φωτογραφίας υψηλής ποιότητας και 40 κορνίζες για να προσθέσετε στις εικόνες σας. Όταν τραβάτε ή ανεβάζετε μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας, θα λαμβάνετε μικρογραφίες προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο που παρουσιάζουν κάθε εφέ. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε ποιο εφέ θα φαίνεται καλύτερο.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

Paint FX Photo Effects Editor

Paint-FX-Photo-Effects-Editor

Το Paint FX είναι μια προηγμένη εφαρμογή με φίλτρα, εφέ, βελτιώσεις και άλλα που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε μέρος των εικόνων σας με ένα απλό πάτημα ή σάρωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη την εικόνα ταυτόχρονα. Μπορείτε να εντοπίσετε και να επιλέξετε ποια μέρη θέλετε να αλλάξετε. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε περισσότερα από ένα εφέ σε κάθε μέρος. Αυτό σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες να παίξετε με τις εικόνες σας.

Τιμή: $3,99

 

PhotoToaster

PhotoToaster

Το PhotoToaster είναι μια προηγμένη, καλά σχεδιασμένη εφαρμογή για iPhone και iPad. Σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο των εικόνων σας και περιλαμβάνει 60 διαφορετικές προεπιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αλλαγή και τη βελτίωση των φωτογραφιών σας. Η εξελιγμένη λειτουργία μείωσης θορύβου είναι αυτό που κάνει το PhotoToaster να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Αυτό βοηθά στη σημαντική βελτίωση των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό.

Τιμή: $2,99

 

Sketch Me

Sketch-Me

Με το Sketch Me! μπορείτε να εφαρμόσετε έως και 7 διαφορετικά εφέ στις εικόνες σας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας split screen. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τη μισή εικόνα σας και την άλλη μισή στην αρχική της μορφή.

Τιμή: Δωρεάν (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής).

 

[via]