diarroi-iphone-13-pro-schedio-neo-matte-black-chroma-nea-egkopi

Διαρροή iPhone 13 Pro! Σχέδιο, νέο Matte Black χρώμα, νέα εγκοπή

Ο YouTuber EverythingApplePro αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο iPhone 13 Pro και τα AirTags.

Ο YouTuber πήρε τις πληροφορίες του από τον leaker Max Weinbach. Βέβαια, ο τελευταίος έχει ένα άσχημο ρεκόρ όταν πρόκειται για διαρροές της Apple. Το EverythingApplePro ισχυρίζεται ότι η Apple θα βελτιώσει την ποιότητα ήχου του ακουστικού στο iPhone 13 Pro. Αυτό θα το πετύχει χρησιμοποιώντας τεχνολογία beamforming. Η ακύρωση θορύβου στα επερχόμενα iPhone θα βελτιωθεί επίσης.

 

Νέα σχεδίαση κάμερας στο iPhone 13 Series

Οι πηγές του Max Weinbach ισχυρίζονται επίσης ότι η Apple θα επανασχεδιάσει τη ρύθμιση της πίσω κάμερας στη σειρά iPhone 13. Το πλαίσιο της κάμερας θα προεξέχει λιγότερο σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 12. Το τρισδιάστατο γυαλί γύρω από την κάμερα και οι μεμονωμένοι φακοί θα δουν μια μικρή μείωση στο μέγεθός τους.

Επιπλέον, δεν θα υπάρχει διαφορά στο μέγεθος της κάμερας στα iPhone 13 Pro και στο iPhone 13 Pro Max. Αυτό οφείλεται κυρίως επειδή η Apple χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα στο iPhone 13 Pro και στο Pro Max. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή έναν μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας στο iPhone 12 Pro Max. Εξαιτίας αυτού προεξέχει η κάμερά του περισσότερο από το iPhone 12 Pro.

Η Apple σκέφτεται επίσης να τροποποιήσει το Graphite χρώμα και να του δώσει σχεδόν μαύρο ματ φινίρισμα στο iPhone 13 Pro. Εξετάζει επίσης ένα νέο πορτοκαλί/χάλκινο χρώμα για τα 13 Pro και Pro Max.

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη επίστρωση στο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι της σειράς iPhone 13 Pro. Ο λόγος είναι η μείωση των λεκέδων και των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα στη σειρά iPhone 12 Pro αυτή τη στιγμή, καθώς το ατσάλινο πλαίσιο μαζεύει πολλά δακτυλικά αποτυπώματα.

iphone-13-pro-fingerprints

Η Apple θα χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνική OIS στη σειρά iPhone 13, βασισμένη σε λογισμικό. Έτσι θέλει να διασφαλίσει ότι το θέμα στο οποίο εστιάζετε παραμένει στο κέντρο του κάδρου, σβήνοντας το τρέμουλο και το κούνημα.

Η εταιρεία θα βελτιώσει τη λειτουργία Portrait στη σειρά iPhone 13 χρησιμοποιώντας το σαρωτή LiDAR και το ταχύτερο ISP του επερχόμενου chipset της σειράς Α.

Ο Max Weinbach επιβεβαιώνει επίσης ότι η Apple θα λανσάρει ένα iPhone 13 mini αργότερα φέτος. Βέβαια η εταιρεία δεν θα αυξήσει δραματικά τη χωρητικότητα της μπαταρίας της, για να βοηθήσει στη διάρκεια ζωής της. Αντ’ αυτού, οποιεσδήποτε βελτιώσεις σε αυτό το θέμα θα προέλθουν με τη χρήση ενός πιο αποτελεσματικού A-series chip.

AirTags-Dimensions-Leaked

Πιθανές διαρροές των διαστάσεων των AirTags

Η διαρροή αποκαλύπτει επίσης το μέγεθος των AirTags: 32mm x 32mm x 6mm. Θα λειτουργούν χρησιμοποιώντας το δίκτυο “Find my network” για να στείλουν το UUID στους servers της Apple για σκοπούς ιχνηλάτησης. Για λόγους απορρήτου, λέγεται ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε καμία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα AirTags θα κοστίζουν 49$. Η Apple αναμένεται επίσης να ανακοινώσει νέα προϊόντα νωρίτερα του αναμενόμενου. Αυτό είναι κάτι που ισχυρίστηκαν και άλλες αξιόπιστες πηγές της Apple.

[via]