drop-test-iphone-12-pro-max-vs-galaxy-s21-ultra

Drop test: iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra

Σε ένα… καταστροφικό drop test υποβλήθηκαν τα iPhone 12 Pro Max και το Samsung Galaxy S21 Ultra. Αξίζει να δούμε πώς τα πήγαν οι δύο ναυαρχίδες σε αυτή τη δοκιμασία που γίνεται με εμπειρικό τρόπο.

Προτού να σχολιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα, όπως αποτυπώνεται στο σχετικό βίντεο, θα πρέπει να τονίσουμε κάτι: τα drop tests, για να είναι απολύτως ακριβή, απαιτούν σύγκριση με εργαστηριακό τρόπο και μετρήσεις. Απαιτούν εντελώς ίδιες συνθήκες. Ένα στοιχείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς; Καλό είναι σε κάθε δοκιμασία να χρησιμοποιείται καινούρια συσκευή. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ένα smartphone που έχει ήδη υποβληθεί σε drop test, συχνά-πυκνά καταρρέει μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

 

Το συγκεκριμένο drop test από το EverythingApplePro πιστοποιεί ότι τόσο το Samsung Galaxy S21 Ultra όσο και το iPhone 12 Pro Max τα πηγαίνουν καλά σε καθημερινές πτώσεις. Τα προβλήματα φαίνεται να προκύπτουν από μεγάλο ύψος και την πτώση με την οθόνη προς τα κάτω. Στο συγκεκριμένο τεστ το iPhone κατέληξε με το πίσω μέρος σπασμένο, αλλά τη συσκευή λειτουργική. Το Galaxy S21 Ultra κατέληξε με εκτεταμένο σπάσιμο στην οθόνη και προβλήματα στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Οι τυχεροί κάτοχοι κάποιας από τις δύο συσκευές καλό είναι να πάρετε και μια θηκούλα… Δεν παίζουμε με τόσο ακριβές συσκευές στο χέρι…

[via]