Τα Galaxy Fold 2 και Note 20 ίσως κυκλοφορήσουν αρχές Αυγούστου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung προτίθεται να ανανεώσει την επόμενη γενιά των συσκευών Galaxy Note και Galaxy Fold. Μια έκθεση από τη Νότια Κορέα ανέφερε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τη σειρά Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Fold 2 την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung αποφάσισε να κυκλοφορήσει και τις δύο συσκευές στις 5 Αυγούστου. Επίσης, είναι πιθανό να είναι αποκλειστικά μια διαδικτυακή εκδήλωση. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στους περιορισμούς στις δημόσιες συγκεντρώσεις λόγω της τρέχουσας πανδημίας.

Η εκδήλωση Unpacked της Samsung, που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο για τις σειρές S και Note, προσελκύει μια μεγάλη ομάδα κοινού. Όμως πολλές χώρες εξακολουθούν να έχουν περιορισμούς στα ταξίδια. Επομένως είναι κατανοητό ότι θα είναι δύσκολο να οργανωθεί μια κανονική εκδήλωση.

 

Το Unpacked της Samsung αποκλειστικά online!

Σχετικά με τις συσκευές, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει δύο μοντέλα στη σειρά Note 20: το Galaxy Note 20 και το Note 20 Ultra. Αυτό θα αντικαταστήσει το μοντέλο Plus από πέρυσι. Η κανονική παραλλαγή φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών. Αντίθετα το Ultra θα έχει μεγαλύτερη οθόνη WQHD+ 6,9 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

galaxy-note-20s-sd-1536x1072

Σχετικά με το σχεδιασμό, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη waterfall με οπή στο κέντρο. Όπως πάντα, η σειρά Galaxy Note αναμένεται επίσης να διαθέτει το νέο Exynos 992 5G SoC για τις ασιατικές αγορές. Αντίθετα το SoC Qualcomm Snapdragon 865 5G θα είναι για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον tipster Ice Universe, το μοντέλο Ultra λέγεται ότι διαθέτει τριπλή κάμερα. Ο κύριος αισθητήρας θα είναι ο πιο πρόσφατος των 108MP. Θα συνοδεύεται από υπερευρυγώνιο φακό 12MP και τηλεφακό 13MP με ψηφιακό ζουμ 50x.

Το εύκαμπτο Galaxy Fold 2, από την άλλη πλευρά, δεν έχει πολλές διαρροές. Όμως νωρίτερα φημολογήθηκε πως η συσκευή θα εισέλθει στη μαζική παραγωγή τον Αύγουστο. Αυτό συμπίπτει επίσης με την αναφερόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Από όσο γνωρίζουμε, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy Fold 2 αναμένεται να αυξηθεί από τις 4,6 ίντσες του προηγούμενου μοντέλου. Λέγεται πως η οθόνη μέσα στο Ultra-Thin Glass είναι 7,3 ίντσες και έχει ανάλυση 2213×1689 pixels. Επίσης, θα μπορούσε να προστεθεί ένας ρυθμός ανανέωσης 120Hz μαζί με την υποστήριξη S-Pen.

Ωστόσο, η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ύπαρξή της. Επιπλέον, η εταιρεία φημολογείται ότι θα φέρει μια έκδοση Lite του Galaxy Fold τον Ιούλιο. Με μόλις λίγους μήνες να απομένουν για την κυκλοφορία, τα επίσημα teasers μπορεί να αρχίσουν τον επόμενο μήνα.

[via]