iphone-11-pro-and-iphone-11-pro-max-anakoinothikan-kai-entyposiazoun

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max: ανακοινώθηκαν και εντυπωσιάζουν!

Διαθέτει εκπληκτική Pro Display, επεξεργαστή A13 Bionic, σύστημα κάμερας τελευταίας τεχνολογίας και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στο iPhone, με το iPhone 11 Pro Max

* Οι φωτογραφίες είναι από το apple.com/newsroom

Apple_iPhone-11-Pro_Most-Powerful-Advanced_091019

Η Apple ανακοίνωσε στο Apple Event 2019 τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, τη νέα pro σειρά που προσφέρει προηγμένη απόδοση στους χρήστες που θέλουν το καλύτερο smartphone. Η νέα οθόνη Super Retina XDR είναι η φωτεινότερη οθόνη που εμφανίζεται ποτέ σε ένα iPhone. Το ισχυρό τσιπ A13 Bionic που σχεδιάστηκε από την Apple προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία. Ταυτόχρονα επιτρέπει μία πρωτοφανή απόδοση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα νέο σύστημα με τριπλές κάμερες προσφέρει μια επαγγελματική εμπειρία με κάμερες Ultra Wide, Telephoto και Wide. Έτσι παρέχονται τεράστιες βελτιώσεις στη φωτογραφία χαμηλού φωτισμού και προσφέρεται βίντεο υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για ένα smartphone που είναι ιδανικό για λήψη βίντεο δράσης.

Τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max έρχονται σε τέσσερα πανέμορφα φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πανέμορφου καινούργιου Midnight Green.

Apple_iPhone-11-Pro_Colors_091019

«Τα iPhone 11 Pro και Pro Max είναι τα πιο ισχυρά και προηγμένα smartphones που έχουμε κάνει ποτέ. Είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένη τεχνολογία, που οι επαγγελματίες μπορούν να υπολογίζουν για να κάνουν τη δουλειά τους. Kαι για όποιον θέλει την καλύτερη συσκευή που έχει φταχτεί ποτέ, ακόμα κι αν δεν είναι επαγγελματίας», δήλωσε ο Phil Schiller, ανώτερος αντιπρόεδρος της Worldwide Marketing της Apple.

 

Pro Design και Display

Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max έχουν μία ματ γυάλινη πλάτη και γυαλιστερό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθενται σε τέσσερα εκπληκτικά φινιρίσματα. Έχουν επίσης σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά. Διαθέτουν το πιο σκληρό γυαλί που υπάρχει σε smartphone και διαθέτουν IP68 για αντοχή στο νερό μέχρι 4 μέτρα για έως και 30 λεπτά.

Η νέα οθόνη Super Retina XDR παρέχει στους χρήστες μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής HDR για ταινίες και άλλα βίντεο υψηλής ευκρίνειας με φωτεινότητα έως και 1.200 nits. Η Super Retina XDR διαθέτει ευρεία υποστήριξη χρώματος με διαχείριση χρωμάτων σε όλο το σύστημα και True Tone για να προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία προβολής. Με μια αναλογία αντίθεσης 2 εκατομμυρίων προς ένα με πραγματικό μαύρο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πιο ζωντανή εμπειρία προβολής για βίντεο και φωτογραφίες HDR. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις αγαπημένες τους εφαρμογές με γρήγορο και απρόσκοπτο τρόπο. Επειδή το Haptic Touch παρέχει συντομεύσεις εφαρμογών για καθημερινές εργασίες από την αρχική οθόνη.

Apple_iPhone-11-Pro_Matte-Glass-Back_091019

 

Ταχύτατη απόδοση με την καλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το A13 Bionic, το γρηγορότερο chip που υπάρχει σε smartphone, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία στο iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Διαθέτει έως και 20% ταχύτερη CPU και GPU από το A12. Το A13 Bionic είναι κατασκευασμένο machine learning, με ταχύτερη Neural Engine για ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Μαζί, το A13 Bionic και το iOS 13, αποτελούν την καλύτερη πλατφόρμα machine learning σε ένα smartphone.

Όλοι αυτή η επεξεργαστική ισχύς, τα γραφικά και οι επιδόσεις παρέχονται δίνοντας παράλληλα ένα πρωτοφανές άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας! Το iPhone 11 Pro προσφέρει έως και τέσσερις περισσότερες ώρες λειτουργίας τη μέρα σε σχέση με το iPhone XS. Ενώ το iPhone 11 Pro Max προσφέρει μέχρι πέντε περισσότερες ώρες από το iPhone XS Max.

Apple_iPhone-11-Pro_A13-Bionic_091019

 

Ένα σύστημα Pro Camera για όλους

Το iPhone 11 Pro εισάγει ένα νέο σύστημα τριπλής κάμερας με ολοκαίνουργιους φακούς Ultra Wide, Wide και Telefoto, για να δημιουργήσουν μια επαγγελματική εμπειρία κάμερας σχεδιασμένη για όλους.

Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max θέτουν νέα πρότυπα, με το υψηλότερης ποιότητας βίντεο που υπήρξε ποτέ σε ένα smartphone. Κάθε κάμερα στο σύστημα τριπλής κάμερας καταγράφει εξαιρετικό 4K βίντεο, με εκτεταμένη δυναμική περιοχή και κινηματογραφική σταθεροποίηση βίντεο. Με ευρύτερο οπτικό πεδίο και μεγάλο εστιακό επίπεδο, η κάμερα Ultra Wide είναι ιδανική για λήψη βίντεο δράσης. Οι χρήστες μπορούν να ζουμάρουν εύκολα ανάμεσα σε κάθε μια από τις τρεις κάμερες. Ταυτόχρονα το Audio Zoom ταιριάζει με τον ήχο στο πλάνο για πιο δυναμικό ήχο. Με το iOS 13, τα ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο είναι προσβάσιμα σε όλους, με δυνατότητα περιστροφής, περικοπής, αύξησης της έκθεσης και άμεσης εφαρμογής φίλτρων σε βίντεο. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να δημιουργήσει έργα επαγγελματικής ποιότητας βίντεο.

Apple_iPhone-11-Pro_Ultra-Wide_091019

Η ολοκαίνουργια κάμερα Ultra Wide αλλάζει θεμελιωδώς την εμπειρία της κάμερας. Καταγράφει τέσσερις φορές περισσότερη σκηνή, ιδανική για λήψη φωτογραφιών τοπίου ή αρχιτεκτονικής, «σφιχτά» πλάνα και πολλά άλλα. Ο νέος αισθητήρας Wide με 100% Focus Pixels και προηγμένο λογισμικό επιτρέπει το Night mode. Έτσι προσφέρει τεράστιες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι φωτεινότερες εικόνες με φυσικά χρώματα και μειωμένο θόρυβο.

Το σύστημα τριπλής κάμερας παίρνει τη λειτουργία Portrait σε νέο επίπεδο με τη δυνατότητα επιλογής πλάνου Wide και Telephoto. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει τη λειτουργία Portrait με ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο. Αυτό είναι ιδανικό για λήψη πορτραίτων πολλών ατόμων. Η κάμερα Telephoto διαθέτει ένα μεγαλύτερο διάφραγμα ƒ/2,0 για να τραβήξει 40% περισσότερο φως συγκριτικά με το iPhone Xs για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο.

Apple_iPhone-11-Pro_Night-Mode_091019

Το έξυπνο HDR νέας γενιάς χρησιμοποιεί προηγμένο machine learning. Έτσι αναγνωρίζει τα θέματα στο πλαίσιο και τα αναπαράγει έξυπνα, για πιο φυσικές εικόνες με περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα νέο φλας True Tone είναι πάνω από 30% φωτεινότερο. Το Deep Fusion, που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το φθινόπωρο, είναι ένα νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που ενεργοποιείται από το Neural Engine του A13 Bionic. Χρησιμοποιεί προηγμένο machine learning για την pixel-by-pixel επεξεργασία φωτογραφιών. Έτσι βελτιστοποιεί την υφή, τις λεπτομέρειες και το θόρυβο σε κάθε μέρος της φωτογραφίας.

Για πρώτη φορά, οι χρήστες μπορούν εύκολα να τραβήξουν βίντεο με το QuickTake, χωρίς να βγουν από το Photo mode. Αυτό γίνεται κρατώντας απλώς το κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η εγγραφή.

Η νέα TrueDepth κάμερα εισάγει μια νέα φωτογραφική μηχανή 12MP με ευρύτερο οπτικό πεδίο για να βγάλει selfies. Και το έξυπνο HDR επόμενης γενιάς προσφέρει πιο φυσικές φωτογραφίες. Τα εκφραστικά βίντεο selfie παίρνουν μια εντελώς νέα εμφάνιση με την κάμερα TrueDepth. Αυτή καταγράφει πλέον βίντεο 4K έως 60 fps και 120 fps σε slo-mo.

 

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

• Το νέο τσιπ U1 που σχεδιάστηκε από την Apple χρησιμοποιεί την τεχνολογία Ultra Wideband, την πρώτη σε smartphone, για ευαισθητοποίηση στο χώρο. Με το iOS 13.1 που έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου, το AirDrop βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.
• Το Face ID γίνεται κατά 30% πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση. Διαθέτει βελτιωμένη απόδοση σε διαφορετικές αποστάσεις και υποστήριξη για περισσότερες γωνίες.
• Ο περιβάλλων ήχος παρέχει μια εντυπωσιακή εμπειρία surround. Και το Dolby Atmos προσφέρει ισχυρό κινούμενο ήχο στο iPhone 11 Pro και στο iPhone 11 Pro Max.
• Τα Gigabit Class LTE έως 1.6Gbps και το Wi-Fi 6 επιτρέπουν ακόμα ταχύτερες ταχύτητες λήψης και Dual SIM με eSIM.

 

Διαθέτει iOS 13

Το iOS 13 στα iPhone 11 Pro και Pro Max προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία. Εισάγει μια έντονη εμφάνιση με το Dark Mode, έναν πιο ιδιωτικό τρόπο σύνδεσης σε εφαρμογές και ιστότοπους με Sign In με την Apple. Ταυτόχρονα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στο Maps.

Με τις προηγμένες δυνατότητες των Camera και Photos, η επεξεργασία φωτογραφιών είναι πιο ολοκληρωμένη. Διατίθενται ισχυρά νέα εργαλεία που επεκτείνονται τώρα στην επεξεργασία βίντεο. Οι ρυθμίσεις Portrait Lighting μπορούν να γίνουν στην εφαρμογή Camera για να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός σε ένα θέμα. Ένα νέο εφέ High-Key Mono δημιουργεί μια όμορφη, μονοχρωματική εμφάνιση για φωτογραφίες τραβηγμένες με Portrait.

Apple_iPhone-11-Pro_Portrait-Black-White_091019

Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max θα διατίθενται σε μοντέλα των 64GB, 256GB και 512GB τα Midnight Green, Space Gray, Silver και Gold ξεκινώντας από $999 και $1.099 αντίστοιχα.

[via]