Το επόμενο iPhone της Apple θα φανερωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple έχει στείλει προσκλήσεις για την νέα ετήσια εκδήλωση, που αφορά την ανάδειξη iPhone, και αναμένεται από τις 10 Σεπτεμβρίου. Εκεί η εταιρεία αναμένεται ευρέως να ανακοινώσει το iPhone 11. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γραφείο Apple Park της εταιρείας, στο Cupertino της Καλιφόρνιας.

Η πρόσκληση της Apple δεν αναφέρει ρητά τι σχεδιάζει να ανακοινώσει η εταιρεία στην εκδήλωση. Πάντως οι φήμες υποδεικνύουν ότι θα δούμε τρία νέα μοντέλα iPhone. Και αυτά θα πρεσβεύουν τους νέους διαδόχους των iPhone XR, XS και XS Max. Δύο από αυτά τα τηλέφωνα αναμένεται να διαθέτουν το πρώτο σύστημα τριπλής κάμερας της Apple στο πίσω μέρος της συσκευής. Ο διάδοχος του XS θα μπορούσε επίσης να έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών.

iphone-11-render-2

Μια άλλη φήμη δείχνει ότι αυτά τα iPhone θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση. Αυτή θα επιτρέπει να φορτίζουν AirPods όταν χρησιμοποιούνται με τη νέα τους ασύρματη θήκη φόρτισης. Οι αναβαθμίσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η βιομετρική ασφάλεια του Face ID, καθώς και η χρήση νέας τεχνολογίας αντοχής σε θρυμματισμό έχουν επίσης προταθεί ως τα νέα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των iOS συσκευών.

Η Apple σπάνια επικεντρώνεται μόνο σε μια ενιαία κατηγορία προϊόντων. Πέρυσι ανακοίνωσε το Apple Watch Series 4 καθώς και μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για το HomePod, μαζί με τα νέα iPhones της.

[via]