iPhone-11-dummy

Τρία dummy iPhone 11 συγκρίνονται σε νέο βίντεο

Πλησιάζοντας τον Σεπτέμβριο, οι φήμες για το νέο iPhone 11 αρχίζουν να γίνονται συχνότερες. Η τελευταία διαρροή προέρχεται από το Mobile Fun. Εκεί είδαμε τρεις dummy (ρεπλίκες) συσκευές iPhone 11, μία για κάθε νέο μοντέλο: iPhone 11, 11 R, και 11 Max.

Αυτές οι ρεπλίκες κατασκευάστηκαν στην Κίνα και βασίζονται σε προηγούμενα renders. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια γρήγορη σύγκριση των τριών μοντέλων iPhone, με τη νέα διάταξη κάμερας σε τετράγωνο σχήμα.

Συμπεραίνουμε βλέποντας το βίντεο ότι όλα τα έως τώρα σχέδια έχουν παρόμοιο μέγεθος και διαστάσεις με τα τρία μοντέλα του 2018. Αλλά έχουν μια νέα τετράγωνη διάταξη κάμερας. Το iPhone 11R θα έχει μια ρύθμιση διπλής κάμερας, ενώ τα μοντέλα 11 και 11 Max θα διαθέτουν μια ανώτερη ρύθμιση τριπλής κάμερας.

Στις ρεπλίκες φαίνεται ότι και οι τρεις συσκευές μάλλον θα διαθέτουν το True Tone flash της Apple. Το 11 R είναι το μόνο που έχει ένα ορατό μικρόφωνο. Φυσικά αυτά είναι mockups και αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να μην παρουσιάζουν στο ακέραιο τις επίσημες συσκευές.

Κάτι ενδιαφέρον είναι η διάταξη της φωτογραφικής μηχανής είναι ότι έχουν διπλά «εξογκώματα». Εκτός από το ανυψωμένο τετράγωνο τμήμα της συστοιχίας φωτογραφικών μηχανών, κάθε φακός επίσης ανυψώνεται πάνω από το ήδη ανυψωμένο τετράγωνο. Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον σχεδιασμός και αναρωτιόμαστε αν αυτός ο πολύς χώρος πίσω από την κάμερα έγινε με κάποιο σκοπό ή είναι καθαρά αισθητική επιλογή.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν η Apple θα ονομάσει την νέα συσκευή iPhone “11” ή iPhone “XI”. Δεν θα εκπλαγούμε αν η Apple επέμενε να διατηρήσει το Ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης. Έτσι ο κόσμος θα το αποκαλεί «εξ άι»!

Πολλοί μπορεί να αμφισβητούν ότι αυτές οι dummy συσκευές αντιπροσωπεύουν το επόμενο iPhone. Πάντως η εταιρεία Olixar είναι τόσο σίγουρη, που ήδη πουλάει θήκες για το iPhone 11.

[via]