Αυτός ο 7χρονος είναι το υψηλότερα αμειβόμενο αστέρι του YouTube με 22 εκατομμύρια δολάρια φέτος

Αυτός ο 7χρονος είναι το υψηλότερα αμειβόμενο αστέρι του YouTube, με 22 εκατομμύρια δολάρια φέτος!

Το όνομά του είναι Ράιαν, έχει το Ryan ToysReview και είναι ένας απλός 7χρονος!

Ο 7χρονος Ράιαν έπιασε το Νο.1 της λίστας του Forbes των κορυφαίων αστεριών του YouTube για το 2018.

Τι κάνει ακριβώς; Κάνει reviews παιχνιδιών! Σκεφτείτε το κάτι σαν… παιχνίδια που έχουν δοκιμαστεί για τα παιδιά από τα παιδιά!

Το bio του Ράιαν στο κανάλι του στο YouTube αναφέρει:

«Συνδεθείτε με τον Ράιαν για να τον δείτε να παίζει με τα παιχνίδια και να δοκιμάζει παιδικά παιχνίδια! Του αρέσουν τα αυτοκίνητα, τα τρένα, ο Thomas και οι φίλοι του, τα Lego, οι Superheroes, τα παιχνίδια της Disney, τα ανοιχτά αυγά-έκπληξη, η πλαστελίνη, τα αυτοκίνητα Pixar Disney, τα αεροπλάνα της Disney, τα monster trucks, τα minions, η οικογενειακή διασκέδαση και πολλά άλλα! Ο Ράιαν λατρεύει επίσης να κάνει διασκεδαστικά και εύκολα επιστημονικά πειράματα για παιδιά!»

Το κανάλι YouTube του Ράιαν έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια συνδρομητές.

Σύμφωνα με τη σελίδα του, τα περισσότερα από τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί ο 7χρονος Ράιαν στις δοκιμές του, κατόπιν γίνονται δωρεά στην τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

This 7-year-old is YouTube's highest paid star at $22 million a year

Αυτό που μας εξέπληξε πάντως, εδώ στο Device, είναι ότι ο Ράιαν δεν κάνει μόνο δοκιμές. Σύμφωνα με το Forbes, έχει επίσης μια σειρά συλλεκτικών αντικειμένων και άλλων, που διατίθεται προς πώληση στο Walmart και στο Target.

Στο Νο.2 τη λίστας του Forbes είναι ο Jake Paul (ο μικρότερος αδερφός του Logan Paul). Ο Jake κέρδισε 21,5 εκατομμύρια δολάρια από την εμπορική του δραστηριότητα.

[via]