Οι γυναίκες θέλουν iPhone XS, οι άνδρες θέλουν Galaxy S10, σύμφωνα με έρευνα

Σύμφωνα με έρευνα οι αγοραστές smartphone στις Η.Π.Α. διαχωρίζονται μεταξύ των δύο από τις κορυφαίες μάρκες smartphone αυτή την περίοδο. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται μάλιστα να περιμένουν λίγο περισσότερο πριν αγοράσουν μια νέα συσκευή. Έτσι τουλάχιστον έδειξε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η Swagbucks.

Αυτός ο διαχωρισμός δεν εμφανίζεται ίδιος σε ηλικιακά δημογραφικά στοιχεία. Μεταξύ των συσκευών που περιλαμβάνονται στην έρευνα, το 32% των ενηλίκων προτιμούν ένα Samsung, ενώ το 51% των εφήβων προτιμούν ένα iPhone. Το ίδιο ισχύει και για τις προτιμήσεις μεταξύ των δύο φύλων. Οι περισσότερες γυναίκες (περίπου το 20%) επιθυμούν το iPhone XS της Apple. Από την άλλη πλευρά οι άντρες φαίνονται να είναι προθυμότεροι κατά 26% να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο Samsung Galaxy S10. Μεγάλο ποσοστό αν το συγκρίνουμε με το μόλις 10% που θέλουν το Samsung Galaxy S9.

Αν και φαίνεται ότι η Samsung έχει χάσει μέχρι στιγμής, όσον αφορά το συνολικό αντίκτυπο στην αγορά σε σχέση με την Apple, αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της τρέχουσας ναυαρχίδας της ήταν συγκριτικά αργές. Επιπλέον, υπάρχει πολλή δημοσιότητα για το επερχόμενο Samsung Galaxy S10. Το ίδιο ισχύει και για άλλη μια πολυαναμενόμενη συσκευή, που αναμένεται να εμφανιστεί τον επόμενο χρόνο. Μιλάμε για το αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy F.

Swagbucks-Preferred-Smartphone-chart

[via]