Το Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου

Το Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου;

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 1 Ιουνίου, το Samsung Galaxy Note 9 θα συναντήσει τελικά το φως της ημέρας στις 9 Αυγούστου. Δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίστηκε το Samsung Galaxy Note 8 πέρυσι. Το λανσάρισμά του πιθανώς να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου. Επιπρόσθετα, η Samsung φέρεται να θέλει να μεταφέρει την 10η επέτειο του Galaxy S10 για το επόμενο έτος. Έτσι θα έχει χρόνο για να προωθήσει το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone της.

Η εκδήλωση «Unpacked» στην οποία θα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 9, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Το τηλέφωνο αναμένεται να διαθέτει ένα αναβαθμισμένο dual camera system, πιθανώς με τους ίδιους δύο αισθητήρες 12MP που βρέθηκαν στο Samsung Galaxy S9+. Η κάμερα θα περιλαμβάνει τη νέα λειτουργία μεταβλητού διαφράγματος που κυμαίνεται από f/1,5 έως f/2,4. Στις Η.Π.Α. και στην Κίνα θα πρέπει να αναμένουν τον επεξεργαστή Snapdragon 845, ενώ σε άλλες περιοχές το Exynos 9810 chipset θα βρίσκεται μέσα στο «σασί».

Αυτό που δεν θα βρούμε είναι ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του Galaxy Note 9. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό το χαρακτηριστικό θα κάνει το ντεμπούτο της Samsung στο Galaxy S10. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι μια οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών, με ανάλυση 1440×2960. Η οθόνη Infinity της συσκευής έχει αναλογία 18,5:9 και το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμη αποθήκευση.

Αν και η ημερομηνία (9 Αυγούστου) δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την Samsung, φαίνεται να είναι η πιθανότερη μέχρι στιγμής.

Disclaimer: Οι εικόνα που παρουσιάζεται έχει γίνει από το PhoneArena και βασίζεται σε προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με τις αντίστοιχες συσκευές, όπως, ενδεικτικά, εργοστασιακά σχέδια CAD και ζωντανές φωτογραφίες των συσκευών ή των εξαρτημάτων. Ως εκ τούτου, οι εικόνες που βρίσκονται στο παρόν ενδέχεται να μην είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές του τελικού σχεδιασμού των συσκευών.

[via]