Apple iPhone SE 2 case renders reveal a larger camera lens on the back of the phone

Apple iPhone SE 2: Τον Σεπτέμβρη και με μεγαλύτερο φακό;

Όπως μάθαμε στο Phonearena, φήμες από την Κίνα θέλουν το Apple iPhone SE 2 να παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο. Λέγεται πως θα παρουσιαστεί μαζί με τα Apple iPhone Xs, Apple iPhone Xs Plus και Apple iPhone 9.

Ορισμένες πρόσφατες εικόνες δημοσιεύτηκαν από τον κατασκευαστή εξαρτημάτων Olixar και το Mobile Fun Retailer. Σύμφωνα με αυτές το Apple iPhone SE 2 (2018) ίσως διαθέτει μια οθόνη edge-to-edge, notch (εγκοπή) καθώς και Face ID.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η έκδοση της πρώτης γενιάς του iPhone SE (που κυκλοφόρησε το 2016) είχε ένα ρετρό look, αυτό προφανώς είναι μια μεγάλη υπόθεση. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν το iPhone SE 2 θα μοιάζει πραγματικά με αυτά τα renders.

Αυτά τα πρώτα renders για το iPhone SE 2 (2018) που κυκλοφόρησαν από τον κατασκευαστή αξεσουάρ Olixar, βρίσκονται πλέον στο Mobile Fun. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι αποκαλύπτουν το πίσω μέρος της συσκευής. Εκεί είναι απόλυτα προφανής η κάμερα που βρίσκεται στην πλάτη, καθώς και το φλας. Το iPhone SE 2 πιστεύεται ότι έχει γυάλινη πλάτη (εξ ου και η σπουδαιότητα της αγοράς μιας θήκης για την προστασία του). Με βάση αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι ο φακός της κάμερας θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που βρίσκεται στο μοντέλο OG.

Το Apple iPhone SE 2 θα μπορούσε να είναι το φθηνότερο κινητό που κυκλοφορεί η Apple φέτος. Ως εκ τούτου, είναι καθοριστικής σημασίας για τη στρατηγική της στην ανάπτυξη αγορών όπως η Ινδία. Η δεύτερη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο. Όμως το χαμηλό εισόδημα ανά κάτοικο κάνει τους καταναλωτές στη χώρα εξαιρετικά ευαίσθητους στην τιμολόγηση.

[via]

Tags:
, ,